Ali Larter

Ali Larter

Ali Larter
Oyuncu

Doğum Tarihi: 28.2.1976

Doğum Yeri: Cherry Hill, New Jersey, ABD

ABD'li oyuncu ve model. New York'ta yaşamaktadır.

Kariyeri

13 yaşında model olarak başladığı kariyerine 17 yaşında bir süre Japonya'da kalarak ara verdi. Daha sonra taşındığı Los Angeles'ta oyunculuk eğitimine başladı. Profesyonel olarak kamera karşısına ilk kez 1997 yılında Chicago Sons dizisinde çıktı.

1999 yılında sinema kariyerine Varsity Blues ve House on Haunted Hill filmleri ile başladı. 2002 yılında Stuff dergisi tarafından '102 sexiest women in the world' (Dünyadaki 102 seksi kadın) değerlendirmesinde 40. sırayı aldı.

Son Durak ve Son Durak 2 filmleriyle adını duyurdu. Daha sonra Heroes dizisinde canlandırdığı Niki Sanders rolü ile daha geniş kitlelerce tanındı.

Filmografisi

1999 House on Haunted Hill
1999 Varsity Blues
1999 Drive Me Crazy
2000 Final Destination
2001 American Outlaws
2001 Jay and Silent Bob Strike Back
2001 Bu Nasıl Sarışın?
2003 Final Destination 2
2004 3-Way
2005 Confess
2005 A Lot Like Love
2006 Heroes
2006 Crazy
2006 Homo Erectus
2007 Resident Evil: Extinction
2011 Resident Evil: Ölümden Sonra
2011 Obsessed
2014 Lovesick
2017 Ölümcül Deney: Son Bölüm

Görev Aldığı Yapımlar

Ali Larter Fotoğrafları

Ali Larter Haberleri

Portreler