Ali Rıza Tanyeli

Ali Rıza Tanyeli

Ali Rıza Tanyeli
Oyuncu

Doğum Tarihi: 19.10.1992

Doğum Yeri: Şanlıurfa, Türkiye

Türk oyuncu.

Kiraz Mevsimi, Otel Divane, Pek Yakında, Polis Akademisi Alaturka gibi dizi ve filmlerde yer almıştır. Zaman Makinesi 1973 (2014), Hayat Öpücüğü (2015) ve Eski Köye Yeni Adet (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 SIFIR: Etkisiz Eleman
2018 Eski Köye Yeni Adet
2018 Bücür
2018 Hürkuş: Göklerdeki Kahraman
2017 Karımı Gördünüz mü?
2016 Yıldızlar da Kayar: Das Borak
2016 İdam (Kısa Film)
2015 Hayat Öpücüğü
2014 Zaman Makinesi 1973
2014 Polis Akademisi Alaturka
2014 Pek Yakında

Televizyon

2018 Anamız Var (TV Filmi)
2017 Kalp Atışı
2016 Çifte Saadet
2014 Otel Divane
2014 Kiraz Mevsimi

Görev Aldığı Yapımlar

Ali Rıza Tanyeli Fotoğrafları

Ali Rıza Tanyeli Haberleri

Portreler