Ali Suliman

Ali Suliman

Ali Suliman
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.10.1977

Doğum Yeri: Nazareth, Filistin

Filistinli oyuncu.

Yoram Loewenstein Oyunculuk Okulu'ndan mezundur. The Kingdom (2007), Lemon Tree (2008) ve Body of Lies (2008) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 The Last Planet
2019 Burası Cennet Olmalı
2017 Baumschlager
2016 The Worthy
2016 Kaçis
2016 Harmonia
2016 Five Boys and A Wheel (Kısa Film)
2015 Zinzana
2015 İdol
2015 A.K.A Nadia
2014 Yarışan Kalpler
2014 The Warren (Kısa Film)
2014 Mars at Sunrise
2014 From A to B
2014 Disney Ramallah (Kısa Film)
2014 Dancing Arabs
2013 Son Kalan
2013 Everywhere But Here
2013 Under the Same Sun
2012 Zaytoun
2012 The Attack
2012 Cruel Summer (Kısa Film)
2012 Inheritance
2011 Al Juma Al Akheira
2010 Unutma Beni İstanbul
2009 The Time That Remains
2008 Yalanlar Üstüne
2008 The Prince of Venice (Kısa Film)
2008 Limon Ağacı
2008 Al-mor wa al rumman
2007 Krallık
2005 Vaat Edilen Cennet
2005 Gehalim Iohashot
2004 The Syrian Bride
2003 Ha-Mangalistim
1996 Chronicle of a Disappearance

Televizyon

2018 The Looming Tower (Mini Dizi)
2018 Jack Ryan
2017 The State (Mini Dizi)
2016 HaMidrasha
2015 Good Family
2011 The Promise (Mini Dizi)
2011 Homeland

Görev Aldığı Yapımlar

Ali Suliman Fotoğrafları

Ali Suliman Haberleri

Portreler


Vizyondakiler