Alican Yücesoy

Alican Yücesoy

Alican Yücesoy
Oyuncu, Yönetmen

Doğum Tarihi: 22.10.1982

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu.

Alican Yücesoy, ilk, orta ve lise eğitimini Bursa'da tamamladıktan sonra oyunculuk eğitimi için Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne girmiştir. Okula girdiğinin ertesi günü yapılan bir seçmeye katılmasıyla Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda çalışmaya başlamıştır. Sonrasında diziler ve sinema filmleri yapmıştır. 2015 yılı itibari ile Bakırköy Belediye Tiyatrosu’nun yeni genel sanat yönetmenidir.

Filmografisi

2018 Locman
2017 Sofra Sırları
2017 Aşk Uykusu
2016 Çok Uzak Fazla Yakın
2015 Ertuğrul 1890
2014 Benimle Var mısın?
2011 Eyvah Eyvah-2
2010 Prensesin Uykusu
2010 Eyvah Eyvah
2010 Ev
2008 Dinle Neyden
2007 Umut Adası
2006 Son Osmanlı Yandım Ali
2004 2 Eylül (Kısa Film)
2004 Akümülatörlü Radyo

Televizyon

2018 Adı Zehra
2016 Kördüğüm
2015 Serçe Sarayı
2014 Bana Artık Hicran De
2013 İntikam
2012 Şubat
2012 Suskunlar
2011 Sen de Gitme
2010 Fatmagül'ün Suçu Ne
2008 Adanalı
2007 Gurbet Yolcuları
2007 Zoraki Koca
2003 Sessiz Gece
2003 Pilli Bebek

Tiyatro

2014 Hayvan Çiftliği
2012 Sıkı Yönetim
2012 Eksik
2011 Külhanbeyi Müzikali
2010 Aklı Havada
2008 Yağmurcu
2007 Tersine Dünya
2006 Dua Odası
2005 Pırtlatan Bal
2005 Günün Adamı
2004 Teneke
2004 Klakson, Borazanlar ve Bırtlar
2004 Köpek Kadın Erkek
2004 Suret

Görev Aldığı Yapımlar

Alican Yücesoy Fotoğrafları

Alican Yücesoy Haberleri