Alice Krige

Alice Krige

Alice Krige
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 28.6.1954

Doğum Yeri: Upington, Güney Afrika

Güney Afrikalı oyuncu.

Tam adı Alice Maud Krige'dır. Oyunculuk kariyerine adım attığı 1976 yılı yapımı Vergeet My Nie filminin ardından 100'den fazla yapımda rol almıştır. Ateş Arabaları (1981), A Tale of Two Cities (1980) ve Ghost Story (1981) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 She Will
2021 Shingetsu
2021 Echoes of the Past
2020 Sessizlik Körfezi
2020 Gretel & Hansel
2019 A Christmas Prince: The Royal Baby
2018 Noel Prensi: Kraliyet Düğünü
2018 A Rose in Winter
2017 The Little Vampire 3D (Seslendirme)
2017 A Christmas Prince
2013 Thor: Karanlık Dünya
2012 Jail Caesar
2011 Babam İçin
2010 Sihirbazın Çırağı
2009 Solomon Kane
2008 The Betrayed
2008 Skin
2007 Ten Inch Hero
2006 Yalnız Kalpler
2006 Stay Alive
2006 Sessiz Tepe
2006 Kontrat
2004 Star Trek: The Experience - Borg Invasion 4D (Short)
2004 Shadow of Fear
2002 Ateş Krallığı
2001 Vallen
2001 Superstition
2001 Star Trek: Armada II (Video Oyunu - Seslendirme)
2000 The Little Vampire
2000 Şeytan Tohumu
1999 Molokai: The Story of Father Damien
1998 The Commissioner
1997 Twilight of the Ice Nymphs
1997 Habitat
1996 Uzay Yolu: İlk Temas
1996 Amanda
1995 Institute Benjamenta, or This Dream People Call Human Life
1994 Sea Beggars (Short)
1992 Uyurgezerler
1992 Spies Inc.
1989 Sabaha Görüşürüz
1988 Haunted Summer
1987 Bar Kelebeği
1985 King David
1981 Ghost Story
1981 Ateş Arabaları
1976 Vergeet My Nie

Televizyon

2019 Carnival Row
2019 The OA
2015 The Syndicate
2015 Tyrant
2015 Partners in Crime (Mini Dizi)
2014 NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2011 Waking the Dead
2011 Spooks
2011 Page Eight (TV Filmi)
2009 Midsomer Murders
2008 Dirty Sexy Money
2007 Heroes and Villains (Belgesel)
2007 Persuasion (TV Filmi)
2006 The 4400
2006 Law & Order: Criminal Intent
2006 The Line of Beauty (Mini Dizi)
2005 Deadwood
2005 Dynasty: The Making of a Guilty Pleasure (TV Filmi)
2004 The Mystery of Natalie Wood
2004 Threat Matrix
2004 The Death and Life of Nancy Eaton (TV Filmi)
2003 Children of Dune (Mini Dizi)
2002 Six Feet Under
2002 Dinotopia (Mini Dizi)
2001 Star Trek: Voyager
2001 Attila (Mini Dizi)
1999 Becker
1999 In the Company of Spies (TV Filmi)
1999 Deep in My Heart (TV Filmi)
1998 Welcome to Paradox
1998 Close Relations (Mini Dizi)
1997 Indefensible: The Truth About Edward Brannigan (TV Filmi)
1996 Hidden in America (TV Filmi)
1995 Donor Unknown (TV Filmi)
1995 Devil's Advocate (TV Filmi)
1995 Joseph (Mini Dizi)
1994 Sharpe's Honour (TV Filmi)
1993 Judgment Day: The John List Story (TV Filmi)
1993 Jack Reed: Badge of Honor (TV Filmi)
1993 Double Deception (TV Filmi)
1993 Scarlet and Black (Mini Dizi)
1992 Evimiz Hollywood'ta
1992 Ladykiller (TV Filmi)
1991 The Hidden Room
1991 L'Amérique en otage (TV Filmi)
1991 Strauss Dynasty (Mini Dizi)
1990 Max and Helen (TV Filmi)
1988 Baja Oklahoma (TV Filmi)
1986 Second Serve (TV Filmi)
1986 Dream West (Mini Dizi)
1985 Cinayet Dosyası
1985 Wallenberg: A Hero's Story (TV Filmi)
1984 Ellis Island (Mini Dizi)
1983 Arms and the Man (TV Filmi)
1982 Profesyoneller
1980 BBC2 Playhouse
1980 A Tale of Two Cities (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Alice Krige Fotoğrafları

Portreler


Vizyondakiler