Alice Pol

Alice Pol

Alice Pol
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.12.1982

Doğum Yeri: Saint-Pierre, Fransa

Fransız aktris.

2013 yılı yapımı Supercondriaque filminde canlandırdığı Anna Zvenka rolüyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Raid dingue
2016 Cézanne and I
2015 Qui c'est les plus forts?
2015 Un plus une
2014 Supercondriaque
2013 Au bonheur des ogres
2013 Joséphine
2013 Il neige sur Acapulco (Kısa Film)
2012 Quitte ou double (Kısa Film)
2012 Un plan parfait
2011 La croisière
2011 Une folle envie
2010 Le miroir (Kısa Film)
2010 Romantics Anonymous
2010 Domino(S) (Kısa Film)
2009 Queen to Play
2008 Tutto o niente (Kısa Film)
2008 Vilaine
2005 Belle, enfin possible (Kısa Film – Anlatıcı)

Televizyon

2015 The Disappearance
2012 Merlin (Mini Dizi)
2011 La loi selon Bartoli
2010 À 10 minutes de la plage (TV Filmi)
2010 Trahie! (TV Filmi)
2009 Juste un peu d'@mour (TV Filmi)
2008 Sous le soleil
2008 Mafiosa
2004 Plus belle la vie
2004 Julie Lescaut
2004 Ma terminale
2003 Fragile (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Alice Pol Fotoğrafları

Alice Pol Haberleri

Portreler