Alicia Vela-Bailey

Alicia Vela-Bailey

Alicia Vela-Bailey
Oyuncu

Doğum Tarihi: 8.7.1982

Doğum Yeri: Kalifornia, ABD

ABD'li dublör ve aktris.

2009 yapımı Avatar, 2016 yapımı Işıklar Sönünce ve 2017 yapımı Annabelle 2 filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Oyuncu Olarak

2017 Future Man (TV Dizisi)
2017 Annabelle 2
2016 Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları
2016 Işıklar Sönünce
2015 Ajan
2015 Hollywood Adventures
2015 Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. (TV Dizisi)
2013 True Blood (TV Dizisi)
2013 Arınma Gecesi
2011 Hostel 3 (Video Filmi)
2010 Crew Film: TheVolume
2009 Avatar

Dublör Olarak

2018 Alita: Battle Angel
2017 Bull (TV Dizisi)
2017 Hawaii Five-0
2017 The Punisher (TV Dizisi)
2017 Wonder Woman
2016 Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları
2016 Komşum Bir Ajan
2016 Marvel's Most Wanted (TV Filmi)
2016 Westworld (TV Dizisi)
2015 Ajan
2015 Genç Kurt (TV Dizisi)
2015 Grimm (TV Dizisi)
2015 K.C. Undercover (TV Dizisi)
2015 Liebe ohne Krankenschein
2015 Marvel's Agent Carter (TV Dizisi)
2015 Salem Rogers (TV Dizisi)
2015 Stitchers (TV Dizisi)
2015 Rizzoli & Isles (TV Dizisi)
2014 Jimmy Kimmel Live! (TV Dizisi)
2014 New Girl (TV Dizisi)
2014 Uçuş 7500
2014 Uyumsuz
2014 Yıldızlararası
2014 Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. (TV Dizisi)
2013 Iron Man 3
2013 Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 True Blood (TV Dizisi)
2013 Uzay Oyunları
2012 Chuck (TV Dizisi)
2012 Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 Gerçeğe Çagrı
2011 Ben Dört Numara
2011 Marslılar, Annem ve Ben
2011 Transformers: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 X-Men: Birinci Sınıf
2010 Brandon Flowers: Crossfire (Kısa Video Film)
2010 Pirana 3D
2010 Southland (TV Dizisi)
2010 The Sword and the Sorcerer 2
2010 Zor Baba 3
2010 Alis Harikalar Diyarında
2009 Avatar
2009 Criminal Minds (TV Dizisi)
2009 Die Vierte Art
2009 G-Force
2009 Transformers - Yenilenlerin İntikamı
2008 Lanetli Topraklar
2008 The Office (TV Dizisi)
2008 Unhitched (TV Dizisi)
2007 Two and a Half Men (TV Dizisi)
2006 Ultraviolet
2005 BloodRayne
2003 Final Flight of the Osiris (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Alicia Vela-Bailey Fotoğrafları

Alicia Vela-Bailey Haberleri