Alicia Witt

Alicia Witt

Alicia Witt
Oyuncu

Doğum Tarihi: 21.08.1975

Doğum Yeri: Massachusetts, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Alicia Roanne Witt'tir. 88 Dakika (2007), Gerçek Efsaneler (1998), Dune: Çöl Gezegeni (1984) ve Hayatımın Tatili (2006) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Alice
2021 Fuzzy Head
2020 Modern Persuasion
2020 I Care a Lot
2018 Spare Room
2018 Mississippi Requiem
2017 Heaven (Kısa Film)
2016 The Bronx Bull
2016 Six LA Love Stories
2014 Away from Here
2013 Shelly, champion à 4 pattes
2013 Flat Chested (Kısa Film)
2013 A Madea Christmas
2013 Playdate (Video)
2013 Cold Turkey
2012 Rodeo Princess
2012 Bending the Rules
2012 Bedcrumbs (Kısa Film)
2012 I Do
2011 Joint Body
2010 The Flight of the Swan
2010 Aile Sırları
2010 The Pond (Kısa Film)
2007 88 Dakika
2006 Hayatımın Tatili
2005 Öfkeli Aşıklar
2005 Conflict (Kısa Film)
2004 Girls' Lunch (Kısa Film)
2002 Ten Tiny Love Stories
2002 Aşka İki hafta
2002 American Girl
2001 Vanilla Sky
2000 Playing Mona Lisa
2000 Gen¹³ (Video - Seslendirme)
2000 Cecil B. Demented
1998 Gerçek Efsaneler
1998 Bongwater
1996 Citizen Ruth
1995 Sevgili Öğretmenim
1995 Dört Oda
1994 Fun
1993 Une pause, quatre soupirs
1991 Traumatismes
1984 Dune: Çöl Gezegeni

Televizyon

2020 Christmas Tree Lane (TV Filmi)
2019 Orange Is the New Black
2019 La Partition perdue de Noël (TV Filmi)
2018 Noël en héritage (TV Filmi)
2018 Mythes et croyances (Belgesel)
2018 Disjointed
2017 Twin Peaks: The Return
2017 Le roman de Noël (TV Filmi)
2017 L'Exorciste
2017 Doğaüstü
2016 Yürüyen Ölüler
2016 Nashville
2016 Motive
2016 10 choses à faire pour un Noël parfait (TV Filmi)
2015 Je ne suis pas prête pour Noël (TV Filmi)
2015 House of Lies
2015 Flynn Carson et les Nouveaux Aventuriers
2015 Elementary
2014 Un Père Noël pas comme les autres (TV Filmi)
2014 Kingdom
2014 Justified
2013 Les pendules de Noël (TV Filmi)
2013 Le Noël rêvé de Megan (TV Filmi)
2013 İhanet
2012 Şüpheli Şahıs
2012 Mentalist
2011 Les experts: Miami
2011 Friday Night Lights
2010 Edgar Floats (TV Filmi)
2010 Backyard Wedding (TV Filmi)
2008 Wainy Days
2008 Two and a Half Men
2008 Puppy Love
2007 New York - Section criminelle
2007 Les flammes du passé (TV Filmi)
2004 L'anneau sacré (TV Filmi)
2003 La treizième dimension
2000 Soprano Ailesi
2000 Ally McBeal
1999 The Reef (TV Filmi)
1998 Cybill
1994 Au nom de la vérité (TV Filmi)
1993 Hotel Room (Mini Dizi)
1990 İkiz Tepeler

Yönetmen

2006 Belinda's Swan Song (Kısa Film)

Yapımcı

2006 Belinda's Swan Song (Kısa Film)
2004 Girls' Lunch (Kısa Film)

Televizyon

2020 Christmas Tree Lane (TV Filmi)

Senaryo

2006 Belinda's Swan Song (Kısa Film)
2004 Girls' Lunch (Kısa Film)

Televizyon

2020 Christmas Tree Lane (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Alicia Witt Fotoğrafları

Alicia Witt Haberleri