Aline Küppenheim

Aline Küppenheim

Aline Küppenheim
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.8.1969

Doğum Yeri: Barselona, İspanya

Şilili aktris.

Tam adı Aline Adriana Küppenheim Gualtieri'dir. Kariyerine 1988-1991 arası tiyatro yaparak başladı ve Bertolt Brecht'in The Threepenny Opera'sında görev aldı. TV'de ilk olarak 1991 yılında Ellas por Ellas dizisiyle göründü. Sinemayla ise 1998 yapımı El hombre que imaginaba filmiyle tanıştı.

Filmografi

2017 Muhteşem Kadın
2015 El Bosque de Karadima
2014 Allende en su laberinto
2012 Joven y Alocada
2009 Turistas
2008 La Buena Vida
2007 Malta con huevo
2006 Pecados
2005 El baño
2005 Alberto: ¿Quién sabe cuánto cuesta hacer un ojal?
2005 Play
2004 Machuca
2003 Dreaming of Julia
2003 Buscando a la señorita Hyde
1999 Historias de sexo
1998 El hombre que imaginaba

Televizyon

2017 12 Días Que Estremecieron Chile (Mini Dizi)
2016 Bala Loca (Mini Dizi)
2015 El Bosque de Karadima: La Serie (Mini Dizi)
2013 Ecos del Desierto (Mini Dizi)
2011 Prófugos
2011 Divino tesoro
2009 Héroes (Mini Dizi)
2007 Fortunato
2007 MonteCristo
2006 Entre Medias
2006 El Aval
2005 Heredia & asociados
2004 JPT: Justicia para todos
2004 Destinos Cruzados
1999 La fiera
1998 Amándote
1997 Eclipse de luna
1996 Marrón Glacé, el regreso
1995 El amor esta de moda
1994 Champaña
1994 Soltero a la medida
1993 Jaque mate
1992 Trampas y caretas
1991 Ellas por Ellas

Görev Aldığı Yapımlar

Aline Küppenheim Fotoğrafları

Aline Küppenheim Haberleri

Portreler