Alison Brie

Alison Brie

Alison Brie
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 29.12.1982

Doğum Yeri: Los Angeles, ABD

ABD'li aktris, yapımcı ve model.

Tam adı Alison Brie Schermerhorn'dur. Community (2009-2015), Mad Men (2007-2015) ve Uzatmalı Nişanlım (2012) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Happiest Season
2020 The Rental
2020 Horse Girl
2020 Promising Young Woman
2019 Lego Filmi 2 (Seslendirme)
2019 Tenki no ko (Seslendirme)
2018 Emmet's Holiday Party: A Lego Movie Short (Kısa Video - Seslendirme)
2018 Beck: Colors (Kısa Video)
2017 Kaçamak Saatler
2017 Felaket Sanatçı
2017 The Post
2016 Summoners War: Team Up (Kısa Video)
2016 Joshy
2016 How to Be Single
2016 Get a Job
2016 A Family Man
2015 Sleeping with Other People
2015 Get Hard
2015 No Stranger Than Love
2014 The Lego Movie
2014 Search Party
2013 The Kings of Summer
2012 Save the Date
2012 The Five-Year Engagement
2011 Scream 4
2010 The Home Front (Kısa Film)
2010 Raspberry Magic
2010 Montana Amazon
2009 Us One Night (Kısa Film)
2008 Parasomnia
2008 The Coverup
2008 Buddy 'n' Andy (Kısa Film)
2008 Salvation, Texas (Kısa Film)
2007 Dickie Smalls: From Shame to Fame
2007 Born
2004 Stolen Poem (Kısa Film)

Televizyon

2020 BoJack Horseman (Seslendirme)
2019 GLOW
2019 Drunk History
2017 Dr. Ken
2017 GLOW
2016 Teachers
2016 Doctor Thorne
2015 Lip Sync Battle
2014 Comedy Bang! Bang!
2013 The ArScheerio Paul Show
2013 High School USA! (Seslendirme)
2013 Axe Cop (Seslendirme)
2012 NTSF:SD:SUV::
2012 American Dad! (Seslendirme)
2012 Sketchy
2011 Robot Chicken
2009 Community
2009 Hot Sluts
2008 My Alibi
2008 The Deadliest Lesson (TV Filmi)
2007 Mad Men
2006 Hannah Montana

Video Oyunları (Seslendirme)

2016 Marvel Avengers Academy
2015 Lego Dimensions

Ödülleri

2009 Screen Actors Guild Awards - Bir Drama Dizisinde En İyi Kadro Performansı, Mad Men

Görev Aldığı Yapımlar

Alison Brie Fotoğrafları

Alison Brie Haberleri