Alison Fraser

Alison Fraser

Alison Fraser
Oyuncu

Doğum Tarihi: 8.7.1955

Doğum Yeri: Massachusetts, ABD

ABD'li seslendirme sanatçısı, şarkıcı ve aktris.

Happy! (2017), Happyish (2015) ve It Could Be Worse (2013) çalışmalarıyla tanınmıştır. Carnegie Hall, Beyaz Saray, Belediye Binası, Brooklyn Botanik Bahçeleri, Tisch Sanat Merkezi, The Folger Shakespeare Kütüphanesi ve Greater Trenton Senfoni gibi önemli yerlerde sahne almıştır.

Filmografi

2018 Mother Fucker (Kısa Film)
2017 Hard (Kısa Film)
2017 Family Games
2017 The Mice War
2017 Superfriends (Kısa Film)
2016 Blowtorch
2016 Tommy Battles the Silver Sea Dragon
2014 Socks & Bonds (Kısa Film)
2012 Commentary
2006 Spectropia
2006 In the Blood
2005 The Thing About My Folks
1998 Mixing Nia
1997 The Amazing Feats of Young Hercules (Video Filmi – Seslendirme)
1992 Jack and His Friends
1988 Ben ve O

Televizyon

2018 Gotham
2017 Happy!
2016 High Maintenance (Seslendirme)
2015 Happyish (Seslendirme)
2015 Understudies (TV Filmi)
2014 Understudies
2013 It Could Be Worse (Mini Dizi)
2010 Jack in a Box
2004 The L Word
2003 Law & Order: Special Victims Unit
2003 Third Watch
2000 SG (Seslendirme)
2000 Between the Lions
1995 Ace Ventura: Pet Detective (Seslendirme)
1980 The Dirtiest Show in Town (TV Filmi)

Video Oyunları (Seslendirme)

2016 Mafia III
2008 Grand Theft Auto IV

Görev Aldığı Yapımlar

Alison Fraser Fotoğrafları

Alison Fraser Haberleri

Portreler