Alison Sudol

Alison Sudol

Alison Sudol
Oyuncu

Doğum Tarihi: 23.12.1984

Doğum Yeri: Washington, ABD

ABD'li şarkıcı, şarkı sözü yazarı, klip yönetmeni ve aktris.

Tam adı Alison Loren Sudol'dur. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018) ve Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2022 Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar 3
2019 Onur Madalyası
2019 White Echo (Kısa Film)
2018 Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar: Grindelwald'un Suçları
2017 Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? Harry Potter'dan Önce
2016 Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?
2016 Between Us
2015 Lego Dimensions (Video Oyunu - Seslendirme)
2015 Other People's Children
2012 The Story of Pines (Kısa Film)
2004 Little Black Boot (Kısa Film)
2002 The Gray in Between
1997 Here Dies Another Day

Televizyon

2015 Dig
2014 Transparent
2007 CSI:NY

Görev Aldığı Yapımlar

Alison Sudol Fotoğrafları

Alison Sudol Haberleri