Alistair Banks Griffin

Alistair Banks Griffin

Alistair Banks Griffin
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1978

Doğum Yeri: ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Two Gates of Sleep (2010), Visionaries (2015) ve Kurt Saati (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 The Wolf Hour
2015 Valentino: Inside the Factory (Kısa Film)
2010 Two Gates of Sleep
2008 Gauge (Kısa Film)
2002 Dear Julia (Kısa Film)

Televizyon

2015 Visionaries (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Kurt Saati, The Wolf Hour, 2019, Yönetmen, Senarist

Alistair Banks Griffin Fotoğrafları