Alla Kovgan

Alla Kovgan

Alla Kovgan
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.01.1973

Doğum Yeri: Moskova, Rusya

Rus senarist, yapımcı ve yönetmen.

Daha çok belgesel yapımlar üzerine çalışmalar yapmıştır. Movement (R)evolution Africa (2007), P.O.V. (2008) ve Cunningham (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Cunningham (Belgesel)
2018 Devil's Lungs (Kısa Film)
2010 New London Calling (Kısa Belgesel)
2008 Nora (Kısa Film)
2007 Movement (R)evolution Africa (Belgesel)

Televizyon

2008 P.O.V. (Belgesel)

Yapımcı

2019 Cunningham (Belgesel)

Televizyon

2008 P.O.V. (Belgesel)

Senaryo

2019 Cunningham (Belgesel)
2018 Devil's Lungs (Kısa Film)
2008 Nora (Kısa Film)

Televizyon

2008 P.O.V. (Belgesel)

Görev Aldığı Yapımlar

Alla Kovgan Fotoğrafları