Allan Hawco

Allan Hawco

Allan Hawco
Oyuncu

Doğum Tarihi: 28.7.1977

Doğum Yeri: Bell Island, Kanada

Kanadalı oyuncu, senarist ve yapımcı.

Sinema sektörüne ilk kez 1998 yılı yapımı When Ponds Freeze Over isimli kısa filmde rol alarak giriş yaptı. İlk önemli rolünü ise 2002 yılında Apartment Story filminde oynadı. Kayıp Yüzük (2007), Love & Savagery (2009) ve The Child Remains (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2017 The Child Remains
2016 Weirdos
2015 Hyena Road
2009 Quiet at Dawn (Kısa Film)
2009 Love & Savagery
2007 The Third Eye
2007 Kayip yüzük
2006 Snapshots for Henry (Kısa Film)
2004 Wilby Wonderful (Seslendirme)
2004 Making Love in St. Pierre
1998 When Ponds Freeze Over (Kısa Film)

Televizyon

2019 Jack Ryan
2019 Street Legal
2019 Departure
2018 Caught (Mini Dizi)
2018 Frontier
2015 The Book of Negroes (Mini Dizi)
2013 Murdoch Mysteries
2014 Republic of Doyle
2009 ZOS: Zone of Separation (Mini Dizi)
2008 The Trojan Horse (Mini Dizi)
2006 The Secret Miracle (Kısa Film)
2006 Above and Beyond (Mini Dizi)
2005 Heritage Minutes
2004 H2O
2004 Bliss
2003 The Eleventh Hour
2003 Sue Thomas: F.B.Eye
2003 Mutant X
2002 Apartment Story (TV Filmi)

Yönetmen

2014 Republic of Doyle

Yapımcı

2014 Cast No Shadow
2013 Boy on Bridge (Belgesel)
2013 Mutual Friends
2012 Shaun Majumder, Every Word Is Absolutely True (Belgesel)
2012 Overwatch (Kısa Film)

Televizyon

2018 Frontier
2018 Caught (Mini Dizi)
2014 Republic of Doyle

Senaryo

2018 Caught (Mini Dizi)
2017 Absoultely Canadian (Mini Belgesel Dizi)
2014 Republic of Doyle

Görev Aldığı Yapımlar

Allan Hawco Fotoğrafları

Allan Hawco Haberleri

Portreler