Ally Ioannides

Ally Ioannides

Ally Ioannides
Oyuncu

Doğum Tarihi: 12.1.1998

Doğum Yeri: Atlanta, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Alexia 'Ally' Ioannides'dir. Anne tarafından Hırvat ve İsveç, baba tarafından ise Yunan kökenlidir. The Tsarevich (2013), Parenthood (2010) ve Into the Badlands (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 The Nameless Days
2019 Synchronic
2018 Brand New Old Love
2015 ANiMUS
2013 Ephraim's Rescue

Kısa Film

2020 XRed
2019 Four Love Theories
2015 Easy Money (Kısa Video)
2014 Stray
2014 Served Cold
2013 The Tsarevich
2013 The Truth Fairy
2012 Escape from Paper City
2009 The Alice Winter

Televizyon

2019 Elementary
2015 New York - Unité spéciale
2019 Into the Badlands
2014 Scarlett
2015 Parenthood
2013 Defining Mel

Görev Aldığı Yapımlar

Ally Ioannides Fotoğrafları