Alper Saldıran

Alper Saldıran

Alper Saldıran
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.9.1984

Türk tiyatro ve sinema oyuncusudur. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Tiyatro bölümü mezunu olan oyuncu, özellikle Melekler Korusun, Yerden Yüksek dizilerindeki performansıyla dikkat çekmiştir. Saldıran, 2013 yılı itibariyle TRT için çekilmekte olan Beni Böyle Sev dizisinin başrol oyuncularındandır.


Filmografi:
Anadolu Kartalları 2011
Sağ Salim 2012

Rol Aldığı TV Dizileri:
Bir Dilim Aşk 2004
Kara İnci 2007
Derman 2008
Melekler Korusun 2008,2008
Yerden Yüksek 2010,2011
İnsanlar Alemi 2012
Beni Böyle Sev 2013

Görev Aldığı Yapımlar

Alper Saldıran Fotoğrafları

Alper Saldıran Haberleri

Portreler


Vizyondakiler