Alyson Walker

Alyson Walker

Alyson Walker
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.11.1996

Doğum Yeri: Yeni Güney Galler, Avustralya

Avustralyalı aktris.

The Precipice (2013), The Great Mint Swindle (2012) ve Selfie from Hell (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 La Buena (Kısa Film)
2018 Selfie from Hell
2017 Adam: The Mirror (Kısa Film)
2014 Tasha (Kısa Film)
2013 The Precipice
2011 Minor Head Injury (Kısa Film)
2011 Kittens of Woodlake
2010 Hello Venus (Kısa Film)
2010 Kara Büyü

Televizyon

2018 Demon X
2015 Single & Dating in Vancouver
2013 Wonderland
2012 The Great Mint Swindle (TV Filmi)
2011 Flatmates

Görev Aldığı Yapımlar

Alyson Walker Fotoğrafları