Amanda Woodhams

Amanda Woodhams

Amanda Woodhams
Oyuncu

Doğum Yeri: ABD

ABD'li oyuncu.

Düşlerin Terzisi (2015), Barrow (2014) ve Cloudstreet (2011) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2018 Lanetli Kardeş
2015 Looking for Grace
2015 Düşlerin Terzisi
2014 Sororal
2014 Barrow (Kısa Film)
2013 Sinking Up (Kısa Film)
2013 Ngurrumbang (Kısa Film)
2012 The Dinner Meeting (Kısa Film)
2012 Mental
2012 Goodbye, Cruel World (Kısa Film)
2012 Cedric & Hope (Kısa Film)
2011 Hunt (Kısa Film)
2011 Daniel (Kısa Film)
2009 Beheld (Kısa Film)

Televizyon

2015 The Secret River (Mini Dizi)
2011 Cloudstreet (Mini Dizi)
2009 Stormworld

Görev Aldığı Yapımlar

Amanda Woodhams Fotoğrafları

Portreler