Amaury de Crayencour

Amaury de Crayencour

Amaury de Crayencour
Oyuncu

Doğum Tarihi: 12.10.1984

Doğum Yeri: Versay, Fransa

Fransız oyuncu.

Passade (2017), Les Originaux (2016) ve Sakın Söyleme (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 İkinci Görüşte Aşk
2018 Pupille
2018 Blockbuster
2017 La valse à trois temps (Kısa Film)
2017 Passade
2017 Les ex
2017 Le petit Spirou
2016 Rocambolesque (Kısa Film)
2016 Le fruit du désir (Kısa Film)
2016 Sakın Söyleme
2010 Red Roses (Kısa Film)
2010 Becky (Kısa Film)
2008 Les palais des chaussures (Kısa Film)
2007 The Last Long Goodbye (Kısa Film)
2007 Joyeux Noël (Kısa Film)
2007 Fall (Kısa Film)

Televizyon

2020 Toi, toi mon toit
2019 Nina
2019 L'art du crime
2018 Skam France
2018 Coup de Foudre à Bora-Bora (TV Filmi)
2017 Le tour du Bagel
2017 Calls
2017 Le Bureau des Légendes
2017 Confessions d'histoire (Seslendirme)
2016 Studio Movie
2016 Les Originaux
2016 La loi de...
2016 Camping paradis
2016 Studio Bagel (Mini Dizi)
2016 Parents mode d'emploi, le film (TV Filmi)
2016 What the Fuck France (Mini Dizi)
2015 Meurtres à...
2015 Nos chers voisins
2013 R.I.S. Police scientifique
2013 Les Dames
2012 Julie Lescaut

Görev Aldığı Yapımlar

Amaury de Crayencour Fotoğrafları

Portreler