Ami Metcalf

Ami Metcalf

Ami Metcalf
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.6.1994

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

İngiliz oyuncu.

Tam adı Ami Louise Metcalf'tir. Müttefik (2016), Pan (2015) ve Doktorlar (2000) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Ölümcül Sular
2016 Müttefik
2015 Pan
2009 Closer (Kısa Film)

Televizyon

2019 Father Brown
2016 Silent Witness
2014 The Mimic
2014 Catherine Tate's Nan (TV Filmi)
2013 It's Kevin
2012 Panto! (TV Filmi)
2012 Call the Midwife
2012 Bad Education
2012 Walking and Talking
2012 One Night (Mini Dizi)
2012 Upstairs Downstairs
2010 Little Crackers
2010 Doctors
2006 The Owl (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Ami Metcalf Fotoğrafları

Ami Metcalf Haberleri

Portreler