Amira Casar

Amira Casar

Amira Casar
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.5.1971

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

Fransız oyuncu. 

Kürt bir baba ile Rus bir annenin kızı olarak Londra'da dünyaya geldi. Fotoğrafçı Helmut Newton tarafından 14 yaşında keşfedildi. Kariyeri için Paris'e taşındı. Conservatoire National d'Art Dramatique ve Blanche Salant sanat okullarında Paul Weaver 'dan drama eğitimi aldı. 2006 yılında Angers Film Festivali'nde jüri üyesi olarak görev aldı.

Filmografi

2019 Sisters in Arms
2019 Curiosa
2018 At Eternity's Gate
2017 Beni Adınla Çağır
2017 Alteration (Kısa Film)
2016 Seances
2016 Planetarium
2016 Die Nacht der 1000 Stunden
2015 Yasaklı Oda
2015 Ich und Kaminski
2014 Saint Laurent
2014 Pas son genre
2014 Der letzte Sommer der Reichen
2013 Adalet İçin
2012 La vérité si je mens! 3
2011 Playoff
2011 Let My People Go!
2009 Oscar et la dame rose
2009 Gamines
2009 Bancs Publics
2008 Made in Italy
2008 Le voyage aux Pyrénées
2008 Kandisha
2008 Intrusions
2008 Coupable
2008 Bu Gece
2007 Metres
2006 Transylvania
2005 The PianoTuner of EarthQuakes
2005 Mutluluğun Resmi
2005 La cloche a sonné
2005 Journées froides qui menacent les plantes
2004 Toi, vieux (Kısa Film)
2004 Anatomie de l'enfer
2003 Un autre homme (Kısa Film)
2003 Sylvia
2003 Rien, voilà l'ordre
2003 Mariées mais pas trop
2002 Les chemins de l'oued
2002 Filles perdues, cheveux gras
2001 Evlere Şenlik
2001 Comment j'ai tué mon père
2001 Bunuel ve Hz. Süleyman'ın Masası
2000 Quand on sera grand
2000 Le coeur à l'ouvrage
1999 Tôt ou tard
1999 Pourquoi pas moi?
1999 Le derrière
1997 Marie Baie des Anges
1997 La vérité si je mens!
1996 Tiré à part
1996 Mirada líquida
1996 Départ immédiat (Kısa Film)
1995 Bryan Adams: Have You Ever Really Loved a Woman? (Kısa Video)
1995 Ainsi soient-elles
1993 Le silence de l'été (Kısa Film)
1989 Erreur de jeunesse

Televizyon

2017 Tensions sur le Cap Corse (TV Filmi)
2015 Le roi Lear (TV Filmi)
2015 Versailles
2010 La femme qui pleure au chapeau rouge (TV Filmi)
2008 Les héritières (TV Filmi)
2003 Les Thibault (Mini Dizi)
2003 40 (Mini Dizi)
2001 Murder on the Orient Express (TV Filmi)
2000 Arabian Nights (Mini Dizi)
1997 Opération Bugs Bunny (TV Filmi)
1996 Sharpe's Siege (TV Filmi)
1996 La musique de l'amour: Un amour inachevé (TV Filmi)
1994 3000 scénarios contre un virus

Görev Aldığı Yapımlar

Amira Casar Fotoğrafları

Amira Casar Haberleri