Amy Johnston

Amy Johnston

Amy Johnston
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.2.1990

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li dublör ve aktris.

Babası Dave Johnston Profesyonel WKA Kickbox şampiyonu ve dövüş eğitmenidir. İlk kez 2009 yılında yayınlanan The Adventures of Señor Toro isimli TV dizisiyle oyunculuğa başladı. Bir yıl sonra Kung Fu Femmes dizisiyle dublörlüğe başladı ve birçok filmde dublörlük yaptı. Deadpool (2016), Kaptan Amerika: Kış Askeri (2014) ve Suicide Squad: Gerçek Kötüler (2016) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Eleven Eleven
2019 Breaking Barbi
2018 Alphabetism (Kısa Film)
2018 Accident Man
2017 Female Fight Club
2017 Dragon Ball Z: Light of Hope (Kısa Film)
2017 BorderClash 3: SoundClash (Kısa Film)
2016 The Gate (Kısa Film)
2016 The 10 Deadliest Special Ops Tactics! (Kısa Film)
2016 Lady Bloodfight
2015 Unlucky Stars
2015 Razor Sharp: Renegade (Kısa Film)
2013 Raze
2012 Rave: Party Scene (Kısa Film)
2012 Mickey & the Fly (Kısa Film)
2012 Dracula: Reborn
2011 Angering the Gods (Kısa Video)

Televizyon

2019 Paloma's Flight (TV Filmi)
2018 Escape the Night
2017 Dragon Ball Z: Light of Hope (Mini Dizi)
2016 Street Fighter: Resurrection
2016 RocketJump: The Show
2016 Option Zero (TV Filmi)
2016 Transformers: Combiner Wars (Mini Dizi – Seslendirme)
2015 K.C. Undercover
2015 Super Power Beat Down (Mini Dizi)
2014 Clandestine
2012 Bir Cift Kral
2011 Living Reel: The Series
2010 Kung Fu Femmes
2009 The Adventures of Señor Toro

Görev Aldığı Yapımlar

Amy Johnston Fotoğrafları

Portreler