Amy Manson

Amy Manson

Amy Manson
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.9.1985

Doğum Yeri: Aberdeenshire, İskoçya

İskoç oyuncu.

Central School of Speech and Drama mezunudur. Doom: Yıkım (2019), Torchwood (2006) ve Aşkta Mutlu Son Yoktur (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 She Will
2020 Trifle (Kısa Film)
2019 Real
2019 Doom: Yıkım
2019 Lucky Star (Kısa Film)
2019 Run
2019 Beats
2018 Ciudad (Kısa Film)
2017 T2 Trainspotting
2017 Edie
2015 Two Down
2015 The Chameleon
2015 Uzakta Kalan
2013 Harrigan
2013 Aşkta Mutlu Son Yoktur
2007 Bloodmonkey (Video)

Televizyon

2021 The Nevers
2018 Legacies
2017 The White Princess (Mini Dizi)
2016 Bir Varmış Bir Yokmuş
2015 Atlantis
2013 The Field of Blood
2013 Raw
2011 Young James Herriot (Mini Dizi)
2011 Outcasts (Mini Dizi)
2011 Misfits
2010 Being Human
2010 Agatha Christie's Marple
2009 Desperate Romantics (Mini Dizi)
2008 Torchwood
2008 Doctors
2009 Casualty
2007 Pumpkinhead: Blood Feud (TV Filmi)
2007 Nearly Famous
2007 My Family
2006 The Bill

Görev Aldığı Yapımlar

Amy Manson Fotoğrafları