Ana de la Reguera

Ana de la Reguera

Ana de la Reguera
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 8.4.1977

Doğum Yeri: Veracruz, Meksika

Meksikalı aktris. Tam adı Anabell Gardoqui 'Ana' de la Reguera'dır.

Filmografi

2017 Everything, Everything
2015 Las Aparicio
2014 Jessabelle
2014 The Book of Life (Seslendirme)
2011 Cowboys & Aliens
2010 Cop Out
2010 Di Di Hollywood
2010 Hidalgo: La historia jamás contada
2009 Empire State
2009 El Traspatio
2008 Paraiso Travel
2007 Sultanes del Sur
2006 El Caco
2006 Nacho Libre
2006 Así del precipicio
2003 Ladies' Night
2002 Un secreto de Esperanza
2000 Por la libre

Televizyon

2017 Twin Peaks
2016 Drunk History: El Lado Borroso De La Historia
2016 Jane the Virgin
2016 From Dusk Till Dawn: The Series
2015 The Blacklist
2015 Narcos
2014 Anger Management
2010 Eastbound & Down
2010 Royal Pains
2009 Empire State
2008 Capadocia
2004 Gitanas
2003 Como Pedro por su casa 
2003 Luciana y Nicolás
2002 Por tí
2001 Cara o cruz
2000 Todo por amor
1998 Tentaciones
1997 Pueblo chico, infierno grande
1997 Desencuentro
1996 Azul

Görev Aldığı Yapımlar

Ana de la Reguera Fotoğrafları

Ana de la Reguera Haberleri

Portreler