Ana Girardot

Ana Girardot

Ana Girardot
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.8.1988

Doğum Yeri: Paris, Fransa

Fransız oyuncu.

Escobar: Kayıp Cennet (2014), Les Revenants (2012) ve Soleil battant (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Entangled
2019 Aşkı Beklerken
2019 Resonance (Kısa Film)
2018 Bonhomme
2017 Soleil battant
2017 Knock
2017 Ce qui nous lie
2016 Saint Amour
2015 Par consentement mutuel (Kısa Film)
2015 Foujita
2015 Un homme idéal
2015 The Proposal (Kısa Film)
2014 Beau-papa (Kısa Film)
2014 Le refuge (Kısa Film)
2014 Escobar: Kayıp Cennet
2014 La prochaine fois je viserai le coeur
2014 Le beau monde
2013 L'aurore boréale (Kısa Film)
2013 216 mois (Kısa Film)
2012 Les chancelants (Kısa Film)
2012 Amitiés sincères
2012 Benim Yolum
2012 Radiostars
2010 Simon Werner a disparu...
2009 Spiritual America (Kısa Film)
1992 Après l'amour

Televizyon

2015 Les Revenants
2013 La collection - Ecrire pour... le jeu des sept familles (Mini Dizi)
2011 Chez Maupassant
2010 Diane, femme flic

Görev Aldığı Yapımlar

Ana Girardot Fotoğrafları

Ana Girardot Haberleri

Portreler