Anca Damian

Anca Damian

Anca Damian
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.4.1962

Doğum Yeri: Cluj-Napoca, Romanya

Rumen animatör, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Bükreş Tiyatro ve Film Akademisi mezunudur. Le voyage de Monsieur Crulic (2011), O varã foarte instabilã (2013), Bir Köpeğin Fantastik Hikayesi (2019) ve La montagne magique (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 The Island
2019 Bir Köpeğin Fantastik Hikayesi
2018 Moon Hotel Kabul
2018 The Call (Kısa Film)
2017 Perfect sãnãtos
2016 Carré (Kısa Film)
2015 La montagne magique (Belgesel)
2013 O varã foarte instabilã
2011 Le voyage de Monsieur Crulic
2008 Întâlniri încrucisate
2006 Eu si cu mine (Kısa Film)
1999 Atâta liniste-i în jur (Kısa Film)
1996 Eminescu, truda întru cuvânt (Belgesel)

Yapımcı

2021 The Island
2019 Bir Köpeğin Fantastik Hikayesi
2019 Celed (Kısa Film)
2018 Moon Hotel Kabul
2018 The Call (Kısa Film)
2018 Michelangelo (Kısa Film)
2017 Perfect sãnãtos
2015 La montagne magique (Belgesel)
2013 O varã foarte instabilã
2011 Le voyage de Monsieur Crulic

Senaryo

2021 The Island
2019 Bir Köpeğin Fantastik Hikayesi
2018 Moon Hotel Kabul
2018 The Call (Kısa Film)
2017 Perfect sãnãtos
2016 Carré (Kısa Film)
2015 La montagne magique (Belgesel)
2014 Muntele Magic (Belgesel)
2013 O varã foarte instabilã
2011 Le voyage de Monsieur Crulic
2008 Întâlniri încrucisate
2006 Eu si cu mine (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Anca Damian Fotoğrafları

Anca Damian Haberleri