Andi Matichak

Andi Matichak

Andi Matichak
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.5.1994

Doğum Yeri: Massachusetts, ABD

ABD'li oyuncu.

Cadılar Bayramı (2018), Assimilate (2019), Halloween Kills (2020) ve Halloween Ends (2021) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Halloween Ends
2020 Halloween Kills
2020 Foxhole
2019 Assimilate
2018 Bathroom Talk (Kısa Film)
2018 Cadılar Bayramı
2016 Miles
2016 Evol
2013 Goldfishing (Kısa Film)

Televizyon

2017 The Boonies
2017 Blue Bloods
2016 Underground
2015 Orange Is the New Black
2015 Naomi and Ely's No Kiss List
2014 Making It: The Series (Mini Dizi)
2013 666 Park Avenue

Yapımcı

2018 Bathroom Talk (Kısa Film)

Televizyon

2014 Making It: The Series (Mini Dizi)

Senaryo

2018 Bathroom Talk (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Andi Matichak Fotoğrafları

Andi Matichak Haberleri