André Marcon

André Marcon

André Marcon
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.7.1948

Doğum Yeri: Saint-Étienne, Fransa

Fransız aktör. 1980 yapımı yönetmenliğini Michel Deville'in yaptığı Le Voyage en douce adlı filmle tanındı.


Filmografi

2016 Gelecek Günler
2015 Un homme idéal
2013 Tour De Force
2013 Ben Kendim ve Annem
2012 Zoraki İkili
2012 In a Rush
2012 Direniş Günlerinde Aşk
2009 Rapt
2009 Father of My Children
2009 36 vues du Pic Saint Loup
2002 Ghost River
2000 Alın Yazısı

Görev Aldığı Yapımlar

André Marcon Fotoğrafları

André Marcon Haberleri

Portreler