André Øvredal

André Øvredal

André Øvredal
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 6.5.1973

Doğum Yeri: Norveç

İsveçli senarist, yapımcı ve yönetmen.

Troll Avi (2010), Otopsi (2016) ve Tunnelen (2016) gibi filmlerle tanınmıştır.

Filmografi

2020 Mortal
2019 Scary Stories to Tell in the Dark
2016 Otopsi
2016 Tunnelen (Kısa Film)
2010 Troll Avi
2009 Customer Support (Kısa Film)
2000 Future Murder

Yapımcı

2020 Mortal
2015 Polaroid (Kısa Film)
2001 3AM Eternal (Kısa Film)
2000 Future Murder

Senaryo

2020 Mortal
2016 Tunnelen (Kısa Film)
2010 Troll Avi
2009 Customer Support (Kısa Film)
2000 Future Murder

Televizyon

2014 Enormous

Görev Aldığı Yapımlar

  • Korku Hikayeleri, Scary Stories to Tell in the Dark, 2019, Yönetmen
  • Otopsi, The Autopsy of Jane Doe, 2017, Yönetmen
  • Troll Avı, Trolljegeren - Troll Hunter, 2010, Yönetmen, Senarist

André Øvredal Fotoğrafları

André Øvredal Haberleri

Portreler