Andrea Berloff

Andrea Berloff

Andrea Berloff
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1974

Doğum Yeri: Massachusetts, ABD

ABD'li aktris, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Orta öğrenimini Framingham South High School'da, lisans eğitimini ise Cornell University'de tamamladı. Straight Outta Compton (2015), Dünya Ticaret Merkezi (2006) ve Kan Bağı (2016) filmleriyle tanınmıştır. 2019 yılı yapımı The Kitchen yönetmenlik yaptığı ilk filmdir.

Filmografi

Yönetmen

2019 The Kitchen

Yapımcı

2019 The Kitchen
2005 Raw Footage

Senaryo

2019 The Kitchen
2017 Sleepless
2016 Kan Bağı
2015 Straight Outta Compton
2006 Dünya Ticaret Merkezi
2002 Domestic (Kısa Film)

Oyuncu

2005 Raw Footage
2001 Eyeball Eddie (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Andrea Berloff Fotoğrafları

Portreler