Andreas Kundler

Andreas Kundler

Andreas Kundler
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.12.1970

Doğum Yeri: Stockholm, İsveç

İsveçli aktör.

Lasermannen (2005), Gentlemen & Gangsters (2016) ve Sınır (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Sınır
2016 Sameblod
2016 Flickan, mamman och demonerna
2016 6A
2015 LasseMajas detektivbyrå - Stella Nostra
2014 Svenskjävel
2014 Centilmen
2013 Bulusma
2012 Call Girl
2009 Because the Night (Kısa Film)
2001 Besvärliga människor

Televizyon

2017 Fröken Frimans krig
2016 Gentlemen & Gangsters (Mini Dizi)
2015 Gåsmamman
2015 Arne Dahl: Dödsmässa (Mini Dizi)
2012 Dubbelliv
2010 Morden i Sandhamn
2009 Oskyldigt dömd
2007 Lögnens pris (Mini Dizi)
2006 Vinnarskallar
2005 Lasermannen (Mini Dizi)
2003 Berglunds begravningar
2002 Beck

Görev Aldığı Yapımlar

  • Sınır, Gräns / Border, 2018, Oyuncu
  • Buluşma, The Reunion / Återträffen, 2013, Oyuncu

Andreas Kundler Fotoğrafları

Andreas Kundler Haberleri

Portreler