Andrew Mecham

Andrew Mecham

Andrew Mecham
Senarist, Yönetmen

Doğum Yeri: ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Mythica: La Nécromancienne (2015), A Trip to Unicorn Island (2016) ve Behind You (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 The Nameless Days
2020 Behind You

Yapımcı

2020 Behind You
2016 A Trip to Unicorn Island (Belgesel)
2015 Mythica: La Nécromancienne
2014 Peculiar People
2013 Mr. Bellpond

Senaryo

2021 The Nameless Days
2020 Behind You

Görev Aldığı Yapımlar

  • Korku Evi, Behind You, 2020, Yönetmen, Senarist

Andrew Mecham Fotoğrafları