Andrew Polk

Andrew Polk

Andrew Polk
Oyuncu

Doğum Tarihi: 2.10.1962

Doğum Yeri: Kalifornia, ABD

ABD'li oyuncu. 

Andrew Polk, Berkeley, California'da doğdu ve büyüdü. Tufts Üniversitesi'ne girdi ve ardından Londra'nın Webber-Douglas Dramatik Sanat Akademisi'nde oyuncu olmak için Fulbright bursu aldı. Kariyerine Neil Simon'ın 'Biloxi Blues' tiyatro oyununun turnesinde oynayarak başladı. O zamandan beri televizyonda, filmde, tiyatroda ve ticari alanda çok sayıda role imza attı. En bilinen filmleri Love is Strange (2014), Humbling (2014), The Good Wife (2014), 30 Rock (2009) ve People of Interest (2014) çalışmalarıdır.

Andrew, 17 yıldır sanat yönetmeni olduğu Cape Cod Tiyatro Projesi'ni kurdu. Aynı zamanda NYU'de ve özel olarak öğretmenlik yapıyor.

Filmografi

2017 Police State
2017 Rebel in the Rye 
2016 Norman: The Moderate Rise and Tragic Fall of a New York Fixer
2016 The Ticket
2016 As You Are
2016 Exposed: Blutige Offenbarung
2015 Alle Farben des Lebens
2015 #Lucky Number
2014 Shelter
2014 Dönüm Noktası
2014 Jamie Marks Is Dead
2014 Aşk Başkadır
2013 Last Time We Checked (Kısa Film)
2013 Butterflies of Bill Baker
2011 Coming Up Roses
2009 Under New Management
2005 Loverboy
1999 Hit and Runway
1999 Entropy
1998 Bitten by Love (Kısa Film)

Televizyon

2017 The Punisher
2016 House of Cards
2015 Madam Secretary
2015 Yürüyen Cehennem
2014 Blue Bloods - Crime Scene New York
2014 Good Wife
2014 Şüpheli Şahıs
2013 The Blacklist
2013 Zero Hour
2011 The Closer
2011 Lights Out
2010 Law & Order
2009 30 Rock
2005 Criminal Intent - Verbrechen im Visier
2002 Law & Order: New York
2002 Third Watch - Einsatz am Limit

Görev Aldığı Yapımlar

Andrew Polk Fotoğrafları