Andrzej Konopka

Andrzej Konopka

Andrzej Konopka
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1969

Doğum Yeri: Polonya

Polonyalı oyuncu.

Wataha (2014), Córki dancingu (2015), Nie rób scen (2015) ve Teatr telewizji (1997-2011) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Osiedle polskich skrzydel
2020 25 lat niewinnosci. Sprawa Tomka Komendy
2019 Zelazny most
2019 Solid Gold
2019 Me Voy (Kısa Film)
2018 Zwykle losy Zofii (Kısa Film)
2018 Ukolysz mnie (Kısa Film)
2018 The Field Guide to Evil
2018 Kler
2018 Nina
2017 Najpiekniejsze fajerwerki ever (Kısa Film)
2017 İz
2017 Panikatak
2016 Zle uczynki (Kısa Film)
2016 Szczescie swiata
2016 Slugi Boze
2016 Prosta historia o morderstwie
2016 Powidoki
2016 Crucifixed (Kısa Film)
2015 Zyc nie umierac
2015 Ziarno prawdy
2015 Ojciec
2015 Moje córki krowy
2015 Czerwony pajak
2015 Córki dancingu
2015 Córka (Kısa Film)
2015 Chwila (Kısa Film)
2015 Anatomia zla
2015 Ameryka (Kısa Film)
2014 Obietnica
2014 Arbiter uwagi
2013 Psubrat (Kısa Film)
2012 Zasady gry (Kısa Film)
2011 Róza
2011 Lek wysokosci
2010 Szelest (Kısa Film)
2010 Sniadanie do lózka
2010 Joanna
2009 Popieluszko. Wolnosc jest w nas
2006 Trójka do wziecia (Kısa Film)
2005 Teraz ja
2005 Lawstorant
2002 Spotkania (Kısa Film)
2000 Duze zwierze

Televizyon

2021 Dom pod Dwoma Orlami
2020 Znaki
2020 Motyw
2020 Wataha
2019 Pisarze. Serial na krótko (Mini Dizi)
2018 Nielegalni
2018 1983
2017 W rytmie serca
2017 Na dobre i na zle
2017 Teatroteka: Porwac sie na zycie (TV Filmi)
2016 Powiedz tak
2016 Belfer
2016 Pakt
2015 Prokurator
2015 Nie rób scen
2015 Prawo Agaty
2014 Kampen for tilværelsen
2014 Komisarz Alex
2014 Ojciec Mateusz
2013 To nie koniec swiata!
2013 Przepis na zycie
2013 Na krawedzi
2013 Lekarze
2013 Gleboka woda
2012 Paradoks
2011 Uklad Warszawski
2011 Szpilki na Giewoncie
2011 Czas honoru
2011 Chichot losu
2011 1920. Wojna i milosc
2011 Teatr telewizji
2010 Sprawiedliwi
2010 Hotel 52
2010 Apetyt na zycie
2009 Przystan
2009 Naznaczony
2008 Na Wspólnej
2008 M jak milosc
2008 Glina
2007 Ekipa
2004 Kryminalni
2003 Sprawa na dzis
2002 Moje pieczone kurczaki (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Andrzej Konopka Fotoğrafları