Andy Fickman

Andy Fickman

Andy Fickman
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 25.12.1970

Doğum Yeri: Teksas, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Andrew J. Fickman'dir. Sihirli Dağ (2009), Paul Blart: Mall Cop 2 (2015) ve Yine mi sen? (2010) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Tension Ring
2021 The Tale of the Allergist's Wife
2019 Şimdi Yandık!
2015 Paul Blart: Mall Cop 2
2012 Evde Curcuna
2010 Yine mi Sen?
2009 Sihirli Dağ
2007 Oyun Bozan
2006 Seksi Futbolcu
2002 Who's Your Daddy? (Video)

Televizyon

2021 The Crew
2019 No Good Nick
2018 Kevin Can Wait
2018 Kevin James: Never Don't Give Up
2017 Liv ve Maddie
2016 The Odd Couple
2016 Recovery Road
2015 Austin ve Ally
2011 Hellcats
2010 Wright vs. Wrong (TV Filmi)
2007 Aliens in America
2005 Reefer Madness: The Movie Musical (TV Filmi)

Yapımcı

2018 Virgencita (Kısa Film)
2015 İzciler Zombilere Karşı
2013 Internet Icon 2 (Kısa Video)
2012 Jewtopia
2010 Yine mi Sen?
1997 Anaconda

Televizyon

2021 The Crew
2018 Kevin Can Wait
2018 Kevin James: Never Don't Give Up
2017 Liv ve Maddie
2012 Lovin' Lakin (Mini Dizi)
2012 Internet Icon
2010 Wright vs. Wrong (TV Filmi)
2005 Reefer Madness: The Movie Musical (TV Filmi)

Senaryo

2021 Tension Ring
2006 Mexican Hat (Kısa Film)
2002 Who's Your Daddy? (Video)

Oyuncu

2012 Lovin' Lakin (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Andy Fickman Fotoğrafları

Andy Fickman Haberleri