Andy Muschietti

Andy Muschietti

Andy Muschietti
Yönetmen

Doğum Tarihi: 26.8.1963

Doğum Yeri: Buenos Aires, Arjantin

Arjantinli senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Andrés Muschietti'dir. Mamá (2008) kısa filmi, Mama (2013) ve O (2017) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 It: Chapter Two
2017 O
2013 Mama
2008 Mamá (Kısa Film)
1999 Historias Breves 3
1999 Historias Breves III: Nostalgia en la mesa 8 (Kısa Film)

Senaryo

2013 Mama
2008 Mamá (Kısa Film)
1999 Historias Breves 3
1999 Historias Breves III: Nostalgia en la mesa 8 (Kısa Film)

Yapımcı

2019 Locke & Key (TV Dizisi)

Görev Aldığı Yapımlar

Andy Muschietti Fotoğrafları