Aneurin Barnard

Aneurin Barnard

Aneurin Barnard
Oyuncu

Doğum Tarihi: 8.5.1987

Doğum Yeri: Mid Glamorgan, Galler

Galli aktör.

Royal Welsh College'de müzik ve drama eğitimi aldı. Dunkirk (2017), The Goldfinch (2019) ve Cilla (2014) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 The Personal History of David Copperfield
2019 The Goldfinch
2018 Run (Kısa Film)
2018 Bigger
2018 Garantili Ölüm (Yoksa Paran Iade)
2017 Dunkirk
2017 Interlude in Prague
2017 Bitter Harvest
2015 Efsane
2013 The Adventurer: The Curse of the Midas Box
2013 Mary Queen of Scots
2013 Trap for Cinderella
2013 The Truth About Emanuel
2012 The Facility
2012 Elfie Hopkins
2012 Citadel
2011 Hunky Dory
2011 Queen of Hearts (Kısa Film)
2011 Powder
2011 Özgürlük Yemini
2011 Elsewhere (Kısa Film)
2007 Owl Creek Bridge (Kısa Film)

Televizyon

2017 SS-GB (Mini Dizi)
2016 Thirteen (Mini Dizi)
2016 War & Peace (Mini Dizi)
2015 The Scandalous Lady W (TV Filmi)
2015 Killing Jesus (TV Filmi)
2014 Cilla (Mini Dizi)
2014 Under Milk Wood (TV Filmi – Seslendirme)
2013 Agatha Christie's Marple
2013 Moonfleet (Mini Dizi)
2013 The White Queen (Mini Dizi)
2012 We'll Take Manhattan (TV Filmi)
2009 Doctors
2008 Casualty
2007 Y Pris
2003 Jacob's Ladder

Görev Aldığı Yapımlar

Aneurin Barnard Fotoğrafları

Aneurin Barnard Haberleri

Portreler