Angus MacLane

Angus MacLane

Angus MacLane
Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.01.1975

Doğum Yeri: Portland, ABD

ABD'li animatör, oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

İnanılmaz Aile (2004), Kayıp Balık Dori (2016) ve Toy Story: Angoisse au motel (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2022 Lightyear
2016 Kayıp Balık Dori
2011 Mini Buzz (Kısa Film)
2008 BURN·E (Kısa Film)

Televizyon

2013 Toy Story: Angoisse au motel (Kısa Film)

Yapımcı

2016 Interviews à l'Institut de Biologie Marine (Kısa Video)

Senaryo

2011 Mini Buzz (Kısa Film)
2008 BURN·E (Kısa Film)

Televizyon

2013 Toy Story: Angoisse au motel (Kısa Film)

Seslendirme

2016 Kayıp Balık Dori
2012 Rex, le roi de la fête (Kısa Film)
2011 Mini Buzz (Kısa Film)
2011 Vacances à Hawaï (Kısa Film)
2008 BURN·E (Kısa Film)
2008 VOL·i

Televizyon

2013 Toy Story: Angoisse au motel (Kısa Film)
2010 Martin se la raconte (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Angus MacLane Fotoğrafları

Angus MacLane Haberleri