Angus Sampson

Angus Sampson

Angus Sampson
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 12.2.1979

Doğum Yeri: Sidney, Avustralya

Avustralyalı aktör, yönetmen, yapımcı, yazar ve seslendirme sanatçısı.

Tam adı Angus Murray Lincoln Sampson'dır. Sidney, Avustralya'da doğdu ve Yeni Güney Galler'deki The Armidale School'da eğitim gördü. 2002 yılında Award Okulu'ndan mezun oldu.

Mad Max: Fury Road (2015), Fargo (2014) ve Winchester (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Winchester
2018 Insidious: The Last Key
2015 Mad Max: Fury Road
2015 Insidious: Chapter 3
2015 Now Add Honey
2014 The Mule (Ayrıca Senarist ve Yönetmen)
2013 Blinder
2013 Insidious: Chapter 2
2012 100 Bloody Acres
2011 It's him... Terry Lim! (Kısa Belgesel Film)
2011 There's a Hippopotamus on Our Roof Eating Cake (Kısa Film)
2011 Post Apocalyptic Man (Kısa Film)
2011 Tender (Kısa Film)
2011 Teddy (Kısa Film)
2011 Attack (Kısa Film)
2010 I Love You Too
2010 Pop (Kısa Film)
2010 Summer Coda
2010 Insidious
2010 Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole
2009 The Last Supper (Kısa Film)
2009 The Wake (Kısa Film)
2009 Celestial Avenue (Kısa Film)
2009 Where the Wild Things Are
2007 Feeling Lonely? (Kısa Film)
2007 Rats and Cats
2006 Kokoda
2006 Footy Legends
2005 You and Your Stupid Mate
2003 The Referees (Kısa Film)
2003 Darkness Falls
2003 Fat Pizza
2003 Razor Eaters
1999 Smile & Wave (Kısa Film)
1998 Dags

Televizyon

2018 Nightflyers
2016 Shut Eye
2015 Fargo
2014 Party Tricks
2013 Paper Giants: Magazine Wars (Mini Dizi)
2012 Beaconsfield (TV Filmi)
2012 Howzat! Kerry Packer's War
2011 Spirited
2010 The Librarians
2008 Underbelly
2008 Time Trackers
2007 Wilfred
2007 The King
2007 Chandon Pictures
2006 Thank God You're Here
2005 The Secret Life of Us
2004 The Secret Life of Us
2003 Stingers
2003 Greeks on the Roof
2002 Blue Heelers
2002 Short Cuts
2001 Blue Heelers
1996 Recovery

Görev Aldığı Yapımlar

Angus Sampson Fotoğrafları

Angus Sampson Haberleri