Anna Baryshnikov

Anna Baryshnikov

Anna Baryshnikov
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.5.1992

Doğum Yeri: New York, ABD

Rus asıllı ABD'li aktris.

Tam adı Anna Katerina Baryshnikov'dur. Sovyetler Birliği'nden ABD'ye göç etmiş dünyaca ünlü balet Mikhail Baryshnikov ve balerin Lisa Rinehart'ın kızıdır. Northwestern Üniversitesi'nden mezun olmuştur.

Yaşamın Kıyısında (2016), Superior Donuts (2017) ve Caviar (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Caviar
2018 The Kindergarten Teacher
2016 Yaşamın Kıyısında
2016 Wiener-Dog
2008 The Painter (Kısa Video)

Televizyon

2019 Dickinson
2017 Superior Donuts
2016 I Shudder (TV Filmi)
2016 Model Woman
2016 Good Girls Revolt
2015 Blue Bloods
2015 Doll & Em
2015 The Mysteries of Laura

Görev Aldığı Yapımlar

Anna Baryshnikov Fotoğrafları

Anna Baryshnikov Haberleri