Anna Boden

Anna Boden

Anna Boden
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 20.9.1976

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Anna R. Boden'dir. New York Üniversitesi mezunudur. Tepetaklak Nelson (2006), Komik Bir Hikaye (2010) ve Kaptan Marvel (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Kaptan Marvel
2015 Mississippi Grind
2010 Komik Bir Hikaye
2008 Sugar
2005 Young Rebels (Belgesel)
2003 Have You Seen This Man? (Kısa Belgesel)

Televizyon

2017 Room 104
2017 Billions
2015 The Affair
2011 The Big C

Senaryo

2019 Kaptan Marvel
2015 Mississippi Grind
2010 Komik Bir Hikaye
2008 Sugar
2006 Tepetaklak Nelson
2004 Gowanus, Brooklyn (Kısa Film)

Televizyon

2017 Room 104

Yapımcı

2008 Sugar
2006 Tepetaklak Nelson
2005 Young Rebels (Belgesel)
2004 Gowanus, Brooklyn

Televizyon

2014 30 for 30

Görev Aldığı Yapımlar

Anna Boden Fotoğrafları

Anna Boden Haberleri

Portreler