Anna Bonaiuto

Anna Bonaiuto

Anna Bonaiuto
Oyuncu

Doğum Tarihi: 28.1.1950

Doğum Yeri: Latisana, İtalya

İtalyan aktris ve senarist.

L'amore molesto (1995), Postacı (1994) ve Il divo - La spettacolare vita di Giulio Andreotti (2008) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Loro 2
2018 Loro 1
2017 Napoli'nin Sırrı
2017 Mamma o papà?
2016 Monte
2015 Banana
2014 Ferite a morte (Belgesel Film – Anlatıcı)
2014 Buoni a nulla
2013 Viva la libertà
2013 Caro Paolo (Kısa Film – Anlatıcı)
2012 Il peggior Natale della mia vita
2011 Tutti al mare
2010 Noi credevamo
2009 Scordati (Kısa Film)
2009 Io, loro e Lara
2008 Il divo - La spettacolare vita di Giulio Andreotti
2008 Bianco e nero
2008 All Human Rights for All
2007 La ragazza del lago
2007 L'uomo di vetro
2007 Il pianto della statua (Anlatıcı)
2007 Abim evin tek çocugu
2006 Il caimano
2005 Çile
2004 Notte senza fine
2001 Camera obscura (Kısa Film)
1999 Appassionate
1998 Teatro di guerra
1998 Prima la musica, poi le parole
1997 Il sindaco
1997 I vesuviani
1997 Fiabe metropolitane
1996 Westmoreland Naples (Kısa Film)
1996 Binari (Kısa Film)
1995 L'amore molesto
1994 Postaci
1994 Piccoli orrori
1993 Giovanni Falcone
1993 Dove siete? Io sono qui
1992 Morte di un matematico napoletano
1992 Fratelli e sorelle
1991 Mondo cane! (Kısa Film)
1990 La putain du roi
1990 Basta! Adesso tocca a noi
1989 Storia di ragazzi e di ragazze
1989 Kemer
1988 Gentili signore
1988 Donna d'ombra
1985 Blu cobalto
1982 Sciopèn
1977 Una spirale di nebbia
1977 Il ginecologo della mutua
1976 Squadra antifurto
1974 Virilità
1973 Teresa la ladra
1973 Aşk ve Anarşi

Televizyon

2011 Atelier Fontana - Le sorelle della moda (TV Filmi)
2006 Il vizio dell'amore
2004 Sabato, domenica e lunedì (TV Filmi)
2002 Il sequestro Soffiantini (TV Filmi)
1996 L'ultimo concerto (TV Filmi)
1995 Non parlo più (TV Filmi)
1993 Nestor Burma
1990 Tote leben nicht allein (TV Filmi)
1979 Il filo e il labirinto (Mini Dizi)
1978 L'uomo difficile (TV Filmi)
1976 Bettina
1975 Signora Ava (Mini Dizi)
1975 Orestea (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Anna Bonaiuto Fotoğrafları

Anna Bonaiuto Haberleri