Anna Gaylor

Anna Gaylor

Anna Gaylor
Oyuncu

Doğum Tarihi: 13.5.1932

Doğum Yeri: Paris, Fransa

Fransız aktris.

Asıl adı Anna Senioutovitch'tir. Ziyaretçiler (1993), Le coeur des hommes (2003) and Koruyucu Melekler (1995) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Dans la brume
2017 Ôtez-moi d'un doute
2015 Encore heureux
2013 Le Jeu de cette famille (Kısa Film)
2013 Le coeur des hommes 3
2011 On ne choisit pas sa famille
2011 After Fall, Winter
2010 Bloody Crumble (Kısa Film)
2007 Le coeur des hommes2
2004 Vipère au poing
2003 Le coeur des hommes
2001 Grégoire Moulin contre l'humanité
2001 Oui, mais...
2000 Cea mai buna speranta feminina
1999 Le gang des TV (Kısa Film)
1997 Kambur
1995 Koruyucu Melekler
1994 Neuf mois
1993 Ziyaretçiler
1991 Les clés du paradis
1991 Aujourd'hui peut-être...
1988 En toute innocence
1986 Le môme
1986 Çingenenin Aşkı
1985 Moi vouloir toi
1985 L'été prochain
1984 American Dreamer
1984 Frankenstein 90
1984 Cheech & Chong's The Corsican Brothers
1982 Une chambre en ville
1982 Paradis pour tous
1980 Je vais craquer!!!
1980 În cautarea lui Jupiter
1979 Köpekler
1979 Vânatorul de fuste
1977 Comme la lune
1977 Tendre poulet
1977 Julie pot-de-colle
1977 Armaguedon
1975 L'incorrigible
1975 Cousin cousine
1974 Çapkınlar Kralı
1974 Les trois mousquetaires
1974 Juliette et Juliette
1973 Ve Duvarlar Çatladı
1973 Şok
1967 Jeu de massacre
1966 Yosmalar Avcısı
1965 La tête du client
1964 Tous les enfants du monde (Kısa Film)
1964 La vie à l'envers
1961 Min kone fra Paris
1960 Coctail party
1960 Les lionceaux
1960 La chatte sort ses griffes
1958 Mehtapsiz Geceler
1957 Seven Thunders
1957 Kolejli kizlar
1956 Mannequins de Paris

Televizyon

2015 Joséphine, ange gardien
2013 La dernière campagne (TV Filmi)
2012 Le désert de l'amour (TV Filmi)
2012 Je retourne chez ma mère (TV Filmi)
2011 Insoupçonnable (TV Filmi)
2009 Duel en ville (TV Filmi)
2008 De Sang et d'Encre (TV Filmi)
2007 Avocats & associés
2007 En marge des jours (TV Filmi)
2007 Le clan Pasquier (Mini Dizi)
2006 SoeurThérèse.com
2006 Famille d'accueil
2006 Navarro
2005 Louis Page
2004 Le menteur (TV Filmi)
2001 L'emmerdeuse
2000 Docteur Sylvestre
1999 Maître Da Costa
1999 Jamais sans toi (TV Filmi)
1998 Combats de femme
1998 De gré ou de force (TV Filmi)
1998 Qui mange qui? (TV Filmi)
1996 Crédit bonheur (TV Filmi)
1996 Sur un air de mambo (TV Filmi)
1994 Coeur à prendre (TV Filmi)
1993 Regarde-moi quand je te quitte (TV Filmi)
1992 Maigret
1989 Marie Pervenche
1989 La vie en couleurs (TV Filmi)
1987 Florence ou La vie de château
1987 Race for the Bomb (Mini Dizi)
1986 Coulisses
1986 Le coeur du voyage (TV Filmi)
1983 Messieurs les jurés
1983 Merci Sylvestre
1983 Mort d'un piéton (TV Filmi)
1981 Le Rembrandt de Verrières (TV Filmi)
1980 Commissaire Moulin
1980 Cinéma16
1980 Les héritiers
1980 Tout le monde m'appele Pat (TV Filmi)
1979 Le baiser au lépreux (TV Filmi)
1979 La mouette (TV Filmi)
1978 Le temps d'une République
1977 Où vont les poissons rouges? (TV Filmi)
1976 La jalousie (TV Filmi)
1976 Adios (Mini Dizi)
1975 La fleur des pois (TV Filmi)
1975 Salavin (TV Filmi)
1973 La correspondante (TV Filmi)
1972 La tragédie de Vérone (TV Filmi)
1972 Die rote Kapelle (Mini Dizi)
1971 Des yeux par milliers braqués sur nous (TV Filmi)
1969 Les oiseaux rares
1967 Salle n° 8
1967 Alo polis
1966 Les fables de La Fontaine
1966 Anatole (TV Filmi)
1963 Skaal (TV Filmi)
1961 Danger Man
1960 Les cinq dernières minutes
1960 Plaisir du théâtre
1959 The Third Man
1959 La marquise d'O (TV Filmi)
1957 D'après nature ou presque (TV Filmi)
1956 Virage dangereux (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Anna Gaylor Fotoğrafları

Portreler


Vizyondakiler