AnnaSophia Robb

AnnaSophia Robb

AnnaSophia Robb
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 8.12.1993

Doğum Yeri: Denver, Colorado, ABD

ABD'li müzisyen ve oyuncu.

Reklamlarda yer alarak oyunculuğa başladı. İlk kez 2004 yılında Drake & Josh'da rol alarak bir filmde profesyonel olarak yer almış oldu. İlk önemli rolünü ise Samantha: An American Girl Holiday adlı TV filmiyle aldı. Because of Winn-Dixie (2005), Charlie'nin Çikolota Fabrikası (2005), Bridge to Terabithia (2007) ve The Reaping (2007) filmlerindeki rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2021 Lansky
2020 Words on Bathroom Walls
2019 Roger Vivier's Jewels to Shoes (Kısa Film)
2018 Gece Yarısı Bir Çığlık Duydum
2017 Freak Show
2017 Jekyll Island
2015 Jack of the Red Hearts
2014 Sofia Coppola's The Little Mermaid (Kısa Video)
2013 Cesur Zebra (Seslendirme)
2013 Geri Dönüş Yolu
2011 Soul Surfer
2010 The Space Between
2009 Sihirli Dağ
2008 Spy School
2008 Jumper
2008 Uyurgezer
2007 Have Dreams, Will Travel
2007 Hasat Zamanı
2007 Terabithia Köprüsü
2005 Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Charlie'nin Çikolata Fabrikası (Video Oyunu - Seslendirme)
2005 Because of Winn-Dixie

Televizyon

2020 Dr. Death
2020 Emma
2020 Day by Day
2020 Little Fires Everywhere (Mini Dizi)
2019 The Act
2017 Mercy Street
2014 Robot Chicken (Seslendirme)
2014 The Carrie Diaries
2006 Danny Phantom (Seslendirme)
2004 Samantha: An American Girl Holiday (TV Filmi)
2004 Drake & Josh

Görev Aldığı Yapımlar

AnnaSophia Robb Fotoğrafları

Portreler


Vizyondakiler