Anne Dorval

Anne Dorval

Anne Dorval
Oyuncu

Doğum Tarihi: 8.11.1960

Doğum Yeri: Rouyn-Noranda, Kanada

Fransız asıllı Kanadalı aktris.

I Killed My Mother (2009), Heartbeats (2010), Laurence Anyways (2012) ve Mommy (2014) filmlerle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Matthias & Maxime
2018 14 jours, 12 nuits
2017 Jalouse
2016 Kesişen Hayatlar
2014 Mommy
2014 Miraculum
2014 Le Coq de St-Victor (Seslendirme)
2013 Quelqu'un d'extraordinaire (Kısa Film)
2012 Laurence Anyways
2011 Le sens de l'humour
2010 Les amours imaginaires
2009 Grande ourse - La clé des possibles
2009 Annemi Öldürdüm
2008 Serveuses demandées
2007 Super Phoenix (Kısa Film)
2006 La vie secrète des gens heureux
1992 Rispondetemi (Kısa Film)
1992 Montréal rétro
1991 Montréal vu par...
1990 Ding et Dong le film

Televizyon

2016 Bye-Bye
2012 Les Bobos
2008 Les Parent
2008 Chez Jules
2005 Le coeur a ses raisons
2005 Détect inc.
2004 Grande ourse
2002 Rumeurs
2000 Le grand blond avec un show sournois
1997 Paparazzi
1996 Virginie
1989 Chambres en ville
1997 L'enfant des Appalaches (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Anne Dorval Fotoğrafları

Anne Dorval Haberleri

Portreler