Anne Parillaud

Anne Parillaud

Anne Parillaud
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.05.1960

Doğum Yeri: Paris, Fransa

Fransız aktris. 

Müzisyen Jean Michel Jarre ile evlidir ve eski kocası Luc Besson'dan bir kızı vardır (Juliette (1987).

Filmografi
Un amour de sable, (1977)
L'Hôtel de la plage, (1978)
Écoute voir..., (1979)
Girls, (1980)
Patrizia, (1980)
Pour la peau d'un flic, (1981)
Le Battant, (1983)
Juillet en septembre, (1988)
Che ora è?, (1989)
Nikita, (1990)
Innocent Blood, (1992)
Map of the Human Heart, (1993)
À la folie, (1994)
Frankie Starlight, (1995)
Passage à l'acte, (1996)
Dead Girl, (1996)
The Man in the Iron Mask, (1998)
Shattered Image, (1998)
Une pour toutes, (1999)
Gangsters, (2002)
Sex Is Comedy, (2002)
Deadlines (2004)
Promised Land (2004)
Tout pour plaire (2005)
Demandez la permission aux enfants (2006) (henüz piyasaya sürülmedi)
Une vieille maitresse (2007) (henüz piyasaya sürülmedi)

Görev Aldığı Yapımlar

Anne Parillaud Fotoğrafları

Anne Parillaud Haberleri