Anne Schäfer

Anne Schäfer

Anne Schäfer
Oyuncu

Doğum Tarihi: 23.4.1979

Doğum Yeri: Münih, Almanya

Alman aktris.

Hot Dog (2018), Jasmin (2011) ve Add a Friend (2012) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Hot Dog
2015 A Photo of Us (Kısa Film)
2014 Die geliebten Schwestern
2011 Jasmin
2010 Cindy liebt mich nicht
2005 Suzuki (Kısa Film)

Televizyon

2019 Der Wunschzettel (TV Filmi)
2018 Daheim in den Bergen
2009 Tatort
2017 Der Barcelona Krimi
2017 Wenn Frauen ausziehen (TV Filmi)
2017 Mord in bester Gesellschaft
2017 Bettys Diagnose
2017 Arzt mit Nebenwirkung (TV Filmi)
2013 SOKO Köln
2012 Add a Friend
2013 Der Alte
2012 Der Cop und der Snob
2012 SOKO München
2011 Die Rosenheim-Cops
2011 Der Bergdoktor

Görev Aldığı Yapımlar

Anne Schäfer Fotoğrafları

Portreler