Annie Clark

Annie Clark

Annie Clark
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 4.6.1992

Doğum Yeri: Toronto, Kanada

Kanadalı oyuncu ve yönetmen.

Degrassi (2001), Solo (2013) ve The Rest of My Life (2010) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2014 Teen Lust
2013 Solo
2008 Indie (Kısa Film)

Televizyon

2017 Semi-Famous
2014 Client Seduction (TV Filmi)
2013 Degrassi
2011 Degrassi: Minis
2010 The Rest of My Life (TV Filmi)
2009 How to Be Indie - Wie ich lerne, ich zu sein
2009 The Listener - Hellhörig
2008 Roxy Hunter und das Geheimnis des Schamanen (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Annie Clark Fotoğrafları