Annie Ilonzeh

Annie Ilonzeh

Annie Ilonzeh
Oyuncu

Doğum Tarihi: 23.8.1983

Doğum Yeri: Teksas, ABD

ABD'li aktris.

Tam adı Annie Ngasi Illonzeh'tir. Babası Nijerya, annesi ise Polonya ve İngiliz kökenlidir. Şüpheli Şahıs (2011), Arrow (2012) ve Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar? (2009) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Peppermint
2017 All Eyez on Me
2017 Til Death Do Us Part
2013 Killer Reality
2010 Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief
2010 Frenemies
2009 He's Just Not That into You
2009 Miss March
2009 Not Necessary (Kısa Film)

Televizyon

2018 Staties
2017 American Horror Story: Cult
2016 Empire
2015 Person of Interest
2015 Graceland
2014 Rush
2013 Diary of a Champion (Web Dizisi)
2013 dropp Dead Diva
2013 Beauty & the Beast
2012 Arrow
2012 Switched at Birth
2011 The Game
2011 Charlie's Angels
2010 General Hospital
2010 Entourage
2009 Melrose Place
2008 Do Not Disturb
2007 How I Met Your Mother

Görev Aldığı Yapımlar

Annie Ilonzeh Fotoğrafları

Annie Ilonzeh Haberleri

Portreler